Insayno gaat een samenwerking aan met SIGN 51Willemstad – Tijdens Insayno zijn vakantie op Curaçao, werd er een videoclip geschoten van het nummer ‘Niks Vandaag’, afkomstig van zijn aankomende debuutalbum Dwaalspoor. Deze clip werd geschoten door de mannen van SIGN 51, een upcoming, artistiek video/fotografie en merchandise bedrijf. SIGN 51 staat voor ‘Society Going Nuts’ en de 51 verwijst naar het beruchte ‘Area51’. De clip werd geschoten op een aantal prachtige locaties en de montage wordt momenteel verzorgd door Berry Oost. Één van de oprichters van SIGN 51, is het broertje van Insayno. De broers hebben elkaar voor het eerst op Curaçao ontmoet in 2012. Na het afronden van de videoclip op Curaçao, besloten de heren om een samenwerkingsverband aan te gaan. Er staan dus meerdere videoclips op de planning.