Insayno wint POB Freestyle BattlesRotterdam –  Afgelopen zondag had punchoutbattles een klassiek freestyle toernooi georganiseerd ter viering van het 100k event. De laatste keer dat punchoutbattles een freestyle battle had georganiseerd was Freestyle Frenzy in 2013. Surya ging er toen met de winst van door en Insayno strandde in de halve finale tegen DRT. Deze keer versloeg Insayno Killah Krop in de kwartfinale, Henk in de halve finale en won hij in de finale van Dani. De Jury bestond uit Jason Bourne, Tim Beumers en Kimo. Tim en Kimo zijn beide twee veteranen op het gebied van freestyle battles in Nederland. Insayno wist opnieuw al zijn tegenstanders af te troeven en de jury te overtuigen met scherpe punchlines en performance. Tim gaf zelfs aan dat hij Insayno beter vindt dan wat zijn voorgangers vroeger deden. Insayno zelf is het daar niet mee eens, maar beschouwde het wel als een zeer groot compliment. Insayno heeft nu 22 titels op zijn naam staan en is hard op weg naar de 25. Alle battles zijn gefilmd en zullen binnenkort verschijnen op het Youtube kanaal van Zware Jongenz