Insayno wint House Of Poets: Poetry SlamRotterdam –  Woensdag 29-03-2017 vond de derde slam van House Of Poets plaats. Insayno had zich ingeschreven voor deze competitie. In het vorige seizoen had hij de eerste poetry slam gewonnen, maar won nét niet in de finale. Hij besloot daarom om het dit jaar nog een kans te geven. De vorige finale van House Of Poets werd gewonnen door Ivan Words. In het vorige seizoen was Insayno de enige deelnemer die van alle juryleden een 10 kreeg in de voorrondes. Ook dit seizoen wist hij de jury opnieuw te overtuigen en haalde de hoogste cijfers van de avond. Hierdoor is hij opnieuw door naar de finale die plaats zal vinden op 31 mei. Zijn medefinalisten bestaan uit zijn collega-rappers L-Deep en Dani die hij beide ook meededen met punchoutbattles. Tot nu bestaan alle finalisten van de poetry slam uit rappers. Hoogstwaarschijnlijk hebben deze ex punchout MC’s een streepje voor op de andere deelnemers op het gebied van performances wat kan bijdragen aan de doorslaggevende factor bij een Poetry Slam. Kaarten voor de finale zullen binnenkort verkrijgbaar zijn via de website van Ken Theater.