Insayno wint House Of Poets 2017Rotterdam – Op woensdag 31-05-2017 was de finale van House Of Poets tijdens het 010SaysItAll Spoken Word Festival. Insayno had één van de vier voorrondes gewonnen en stond daarom in de finale. Tijdens de vorige editie van House Of Poets wist hij ook al in de finale terecht te komen, alleen werd hij toen nét geen winnaar. Deze keer wist Insayno wél de titel in de wacht te slepen en mag dan nu officieel House Of Poets 2017 achter zijn naam noteren. Zijn tegenstanders bestonden o.a. uit L-Deep, Dani, Martijn Bekvegter en voormalig winnaar van House Of Poets; Ivan Words. De jury lette los van het tekstuele gedeelte ook op performance, energie, eigenheid en ritme. Insayno wist de jury te overtuigen en heeft daarmee de editie van 2017 gewonnen. Tevens betekent dit dat hij hiermee door is naar de halve finale van het NK Poetryslam 2018.