Alle tourdata + locaties bekendHaarlem – Het heeft een tijdje geduurd, maar alle tourdata en locaties van de Po√ęziebus tour 2018 zijn bekend. Insayno zal daarom samen met de andere geselecteerde dichters optreden in Kortrijk, Gent, Hoogstraten, Antwerpen, Maastricht, Zwolle, Rotterdam en Amsterdam. Ook zijn er iedere dag workshops en activiteiten omtrent woordkunst te volgen in alle steden waar de dichters optreden. Deze workshops en activiteiten zijn geheel kosteloos om te volgen. Een perfecte gelegenheid voor een ieder die zelf bezig is met woordkunst en nog wat extra handvatten wil leren of zijn of haar horizon wil verbreden op het gebied van schrijfvaardigheden en voordracht. Ook zal Insayno de laatste fysieke versies van Dwaalspoor met zich meebrengen voor een ieder die deze nog niet heeft kunnen bemachtigen. Heb je nog geen fysieke versie en wil je er nog eentje bemachtigen, dan is dit je kans. Er komt namelijk geen tweede druk. Alle exacte locaties en tijdstippen van de workshops, activiteiten en optredens kunnen hier terug gevonden worden.