Nieuwe single: BroederschapAmsterdam – Op 30 september heeft Insayno zijn nieuwe single ‘Broederschap’ met Saint Ronil uitgebracht. Het nummer fungeert als een ode aan zijn broertjes en is de eerste single afkomstig van zijn tweede album ‘nieuwetijdskind’. Insayno heeft de regie van de music video zelf in handen genomen en is de samenwerking aangegaan met Yosoyvideo. Deze heeft de meeste beelden geschoten. Insayno heeft zelf de edit en colorgrading van de music video gedaan. “Door de jaren heen ben ik een goede filmmaker geworden en maak ik mooie, audiovisuele producties voor andere artiesten, bedrijven, organisaties etc. Dus mijn eigen music video’s produceren leek mij daarom ook de meest logische, volgende stap”. De music video is terug te vinden op Insayno zijn youtubekanaal en de single is terug te vinden op de meeste streaming platforms. Het is Insayno zijn eerste, eigen muzikale release sinds zijn debuutalbum ‘Dwaalspoor’ uit 2016.