Insayno wint Eindhoven Underground IV & Basement Battles IIEindhoven/Capelle aan de IJsel – Afgelopen weekend hebben er twee rap battles plaatsgevonden. Op vrijdag in Eindhoven en op zaterdag in Capelle aan de IJsel. Insayno heeft beide titels weten te pakken. Hij heeft het in Eindhoven weten te winnen van McGuyver en Tazer en in Capelle van Waldo en Robertino. Bij Eindhoven Underground prongoleert Insayno zijn titel. Vorig jaar had hij de eerste editie op zijn naam gezet. Bij Basement Battles wist hij Robertino van de troon te stoten, die de vorige keer van Insayno wist te winnen in de finale. Het ging er vrij hard aan toe. De doorslaggevende factor bij Basement Battles was de acapella ronde die plaatsvond aan de hand van de unanieme beslissing op gelijkspel. Hierna mocht Insayno zijn tweede titel van het weekend achter zijn naam zetten. Dit is tevens een Jubilieum. Insayno heeft nu 20 titels op zijn naam staan. Dat is nog maar vier verwijderd van de meest, gewonnen rap battles in de Benelux.