Succesvolle, uitverkochte release partyAmsterdam – Op 13 oktober lanceerde Insayno zijn langverwachte debuutalbum ‘Dwaalspoor’. Diezelfde avond had hij een release party op de agenda staan bij de Sugarfactory te Amsterdam. Als support acts stonden Kaascouse, EZG & Ben Jur en Rass Motivated op het podium. Een diverse selectie van artiesten wat zorgde voor een dynamische avond. Tijdens Insayno zijn show werd hij bijgestaan door Drico als back up MC en Nekstwon als DJ. Uiteraard werd dit aangevuld met de prachtige vocals van Rody Delorean en Rass Motivated. De release party was zo goed als uitverkocht wat zorgde voor een goed gevulde, intieme sfeer. Aldus een succesvolle start-off voor Insayno zijn debuut. De crew van SIGN51 was aanwezig om de nodige foto’s te schieten en te filmen. De aftermovie zal later verschijnen. Ondertussen kunnen mensen het album beluisteren op alle digitale platformen zoals Spotify, itunes, Deezer, Google Play, Tidal etc. Voor fysieke exemplaren kan er gemaild worden naar info@insayno.nl