Insayno in het voorprogramma van A-F-R-O & Marco PoloEindhoven – Op 20 november komt de undergroundsensatie A-F-R-O naar Nederland samen met producer Marco Polo. Zij zullen een exclusieve show geven in Dynamo te Eindhoven. A-F-R-O won in 2014 RA The Rugged Man zijn Definition Of A Rapflow Contest en was hierna niet meer uit de scene weg te denken. Zijn freestyle video’s gingen viraal en kort hierna dook hij in de studio met DJ Premier, Sean Price, Pharoahe Monch en vele anderen grote namen. Dit jaar heeft A-F-R-O een EP uitgebracht met Marco Polo. Dat moet uiteraard gevierd worden met een tour en Nederland mocht daarbij niet ontbreken. Insayno werd benaderd om het voorpogramma te verzorgen samen met zijn DJ Nekstwon. In de voorverkoop zijn de kaartjes slechts 15,- per stuk en aan de deur 20,- per stuk. De deuren gaan open om 19:00 en om 20:00 zal de avond beginnen. Er zijn echter maar 150 kaarten beschikbaar voor deze exclusieve avond, dus het is verstandig om voortijdig hier je kaartjes te halen.