Insayno wint finale van Word Up! Poetry SlamAlmelo – Op donderdag 9 november heeft Insayno de finale van Word Up Poetry Slam weten te winnen. Begin van het jaar won hij al de eerste editie van de voorrondes waardoor hij doorging naar de finale. Deze heeft hij op zijn naam weten te zetten. De winnaar van de avond zou ook automatisch doorgaan naar het NK Poetry Slam van 2018, alleen Insayno was al door wegens het winnen van House Of Poets. Hierdoor kreeg de andere finalist de ticket naar het NK, maar kreeg Insayno de geldprijs. De jury was onder de indruk van Insayno zijn voordrachten en beschreef hem als virtuoos, ritmisch en iemand die ‘danst in taal’. Met grote deze complimenten, het prijzengeld en een mooie beker ging hij terug naar huis. Het volgende station is de Van Dale Spoken Awards op 17 november in het Oude Luxor Theater te Rotterdam.