Insayno wint Van Dale Spoken AwardsRotterdam – Op vrijdag 17 november vonden de Van Dale Spoken Awards 2017 plaats in het Oude Luxor Theater te Rotterdam. In de categorieën: “Poetry”, “Comedy”, “Story Telling”, “Gospel” en “Lyrics”, werd er door de genomineerden gestreden in een doorslaggevende finale. De voorgaande jaren heeft Insayno tot tweemaal toe de Spoken Awards geopend, maar zelf nooit meegedaan met de competitie. Insayno was dit jaar genomineerd in de categorie “Lyrics” waarin hij het moest opnemen tegen Petit Jean uit Leuven. Aan het einde van de avond werden de winnaars in alle categorieën, één voor één bekendgemaakt. Door een unanieme jurybeslissing op basis van zijn ijzersterke performance, wist Insayno de prijs in de wacht te slepen. Een nieuwe mijlpaal in zijn carrière op het gebied van woordkunst. Insayno zijn volgende doel is om het NK Poetry slam te winnen en daarmee de deur open te zetten voor andere woordkunstenaars uit de spoken word scene.