Samenwerking: Ik Ben WijRotterdam – Sinds oktober 2018 is Insayno een onderdeel geworden van Ik Ben Wij. Wat begon als een eenmalige opdracht, is uitgegroeid tot een langdurige samenwerking. Ik Ben Wij is een stichting/organisatie die zich inzet om bewustwording te stimuleren binnen scholen, bedrijven, gemeentes etc. aan de hand van theater, dans, spoken word en story telling. De visie van de leden van Ik Ben Wij en Insayno kwamen zeer overeen, waardoor er vanaf ‘the get go’ al een klik was. Kort daarna werd er besloten om Insayno te betrekken bij de organisatie. Sindsdien heeft Insayno niet meer stil gezeten en is hij al een aantal maanden actief met diverse opdrachten vanuit Ik Ben Wij. Hierbij kan er gedacht worden aan Workshops, samenvattende spoken word stukken, voordrachten en zelfs videoproducties. Op 21 maart organiseert Ik Ben Wij een event waarbij de ‘experience‘ van Ik Ben Wij tot leven wordt gebracht.