Cinematografie op eigen krachtHaarlem – Nadat Insayno een aantal reclames had in gesproken voor diverse bedrijven, investeerde hij zijn verdiensten in camera apparatuur en is hij zich gaan verdiepen in het maken van videoproducties. Bijna twee jaar later heeft Insayno zo’n 75 video’s gemaakt. Zijn opdrachten variĆ«ren van music video’s, bedrijfsvideo’s, promotievideo’s, theater-visuals tot aan wedding video’s. Hierdoor is zijn eigen muziek op een lager pitje komen te staan. Naar eigen zeggen haalt hij op dit moment meer voldoening uit het maken van video producties voor anderen, dan het maken van nieuwe muziek. Of er nieuwe muziek uitkomt in de toekomst sluit hij niet uit. Ondanks dat hij bijna full time met videoproductie bezig is, heeft hij nog wekelijks diverse spoken word opdrachten staan vanuit IKBENWIJ. Binnenkort lanceert Insayno een nieuwe, portfolio website waarop een groot deel van zijn video werk te vinden zal zijn. Tot die tijd kunnen particulieren, artiesten en bedrijven via het contactformulier Insayno benaderen voor een videoproductie. Uit zijn werk blijkt dat hij er talent voor heeft en het ziet naar uit dat hij zich in de toekomst zal blijven ontwikkelen.