Tweede album in de maakHaarlem – In april is Insayno begonnen met de opnames van zijn tweede album die de titel Nieuwetijdskind zal dragen. Na een break van bijna 5 jaar werd het weer tijd om muziek te gaan maken. “Ik heb heel lang geen motivatie gehad om nieuwe muziek te maken of uit te brengen, voor mij was de plezier er volledig af, maar sinds kort is de drive weer teruggekomen en ben ik weer volop bezig in de studio. Meer dan de helft van het album is al af.” geeft de rapper aan. Welke samenwerkingen er op komen te staan is nog onbekend. De producties zullen deze keer niet van Tantu zijn, maar van een Amerikaanse producer. Insayno mikt op een september release (2021), mits de huidige maatregelen wat versoepeld zijn zodat hij zijn albumpresentatie kan uitvoeren op de manier hoe hij dit in gedachten heeft. In de loop van het jaar zal Insayno meer bekend maken over zijn tweede album en de presentatie hier van.