Insayno wint voor tweede keer ‘I Love Hip Hop MC Battles’.Den Haag – Vorig jaar wist Insayno de ‘I Love Hip Hop MC Battles’ tijdens het ILHH Festival in de wacht te slepen. Dit jaar moest hij zijn titel verdedigen en was het maar nog de vraag of hij zijn titel kon prolongeren. Door zijn tegenstanders opnieuw uit het veld te slaan en af te troeven, mocht hij weer de prijs in ontvangst nemen en zijn welverdiende titel als kampioen behouden. Op dit moment heeft Insayno 18 titels op zijn naam staan. Zijn doel is om er 25 te bemachtigen. Indien dit lukt, heeft Insayno de meeste titels op zijn naam staan in de gehele Benelux. Op dit moment wordt de nummer 1 positie behouden door Amsterdamse battle veteraan; MC Surya, met maar liefst 23 titels. Insayno moet nog 6 titels zien te bemachtigen om het record te verbreken.