Insayno te gast bij debatprogramma ‘Kwesties’Amsterdam –  Op zondag 07-05-2017 was Insayno te gast bij het debatprogramma Kwesties van de NTR. In eerste instantie zou hij aanschuiven bij o.a. documentairemaakster Sunny Bergman en schrijfster Anousha Nzume, alleen deze hadden beide op het laatste moment afgezegd wegens persoonlijke omstandigheden. Desalniettemin werd Insayno bijgestaan door o.a. Ian van Der Kooye van Artikel1 en ex-politicus Tofik Dibi. Het debat is goed verlopen en er was geen sprake van heftige onenigheid, wat kan worden beschouwd als een verademing omdat het debat over racisme ging. Desondanks de deelnemers het in grote lijnen het met elkaar eens waren, was het nog steeds een zeer geslaagde, productieve uitwisseling van gedachtegoed. Het volledige debat is hier terug te luisteren.