Mee op de PoëziebusHaarlem – Op woensdag 31 januari werden de zogenoemde ‘busdichters‘ van 2018 bekendgemaakt. De Poëziebus heeft een jaarlijkse tour met een grote groep woordkunstenaars die door geheel Nederland en België zullen optreden. Anders dan voorheen, konden dit jaar artiesten zich aanmelden om mee te gaan. Hierna werden de woordkunstenaars geselecteerd door een samengestelde, professionele jury die keek naar diverse aspecten. Er zijn uiteindelijk 20 dichters uitgekozen die mee zullen reizen deze zomer. Insayno is één van de geselecteerde dichters. In augustus zal hij 7 dagen lang touren door Nederland en België en op diverse plaatsen optreden. De exacte tourdata en locaties zullen later nog bekendgemaakt worden. Hou de agenda in de gaten of schrijf je in op de mailinglist zodat je het als eerste weet.