Tweevoudig kampioen: Wee Battles & BlaisbattleAmsterdam/Gent – Op zaterdag 18 augustus won Insayno voor de tweede keer Wee Battles in Amsterdam en een kleine maand later won hij in Gent (BelgiĆ«), voor de tweede keer Blaisbattle. Bij beide battles moest Insayno zijn titel verdedigen. Bij beide battles is hij opnieuw als kampioen er uitgekomen en heeft hierdoor twee nieuwe titels op zijn naam staan wat er voor heeft gezorgd dat hij op dit moment op 28 titels zit. Insayno wist opnieuw al zijn tegenstanders te verslaan met snelle punchlines en door constant te reageren op wat de anderen zeiden. Op dit moment heeft hij niet alleen de meeste freestyle battles van de gehele Benelux op zijn naam staan, maar ook een winning-streak van 10 battles achter elkaar. Sinds september 2016 heeft hij geen enkele battle meer verloren. Het beeldmateriaal van de Blaisbattle is online verschenen in de vorm van een vlog en kan hier teruggekeken worden.