Insayno wint Blaisbattle 2017Gent – Op zaterdag 9 september vertrok Insayno richting België met de missie om Blaisbattle 2017 op zijn naam te zetten. Deze jaarlijks, terugkerende MC battle vond plaats in Minus One te Gent. Vorig jaar deed Insayno ook mee, maar verloor van T-Loc in de finale. Merendeel van het publiek, inclusief de organisatie was het niet eens met deze beslissing van de jury en spraken zelfs van mogelijke partijdigheid. De organisatie wilde daarom voor de volgende editie, objectievere juryleden inhuren. Insayno besloot daarom dit jaar nogmaals mee te doen om de titel alsnog te pakken en zo revanche te nemen. Na de kwalificaties moest hij gelijk tegen T-Loc, de battle waarvan iedereen had gehoopt dat het de finale zou zijn. Na twee rondes vuur van twee kanten koos de jury voor een derde ronde. Deze was in het voordeel van Insayno met een 2-1 beslissing. Zowel de halve finale als de finale kregen extra rondes omdat iedere tegenstander een gewaagde was. Toch wist Insayno alle MC’s te verslaan waardoor hij Blaisbatte 2017 als 25ste titel op zijn naam heeft mogen zetten.