Genomineerd voor een Spoken AwardHaarlem – Op zondag 5 november kreeg Insayno bericht vanuit Spoken dat hij is genomineerd voor een Spoken Award in de categorie ‘lyrics‘. Uit de honderden aanmeldingen en 65 geselecteerde deelnemers die hebben gestreden voor een nominatie tijdens de voorrondes, werden slechts twee deelnemers per categorie geselecteerd. Insayno gaat daarmee door naar de finale die plaats zal vinden op 17 november in het Oude Luxor Theater te Rotterdam. Op de avond zelf wordt er besloten wie van de genomineerden de prijs in ontvangst zal nemen. Dit zal aan de hand zijn van een professionele jury. Tot nu toe heeft Insayno tweemaal de Spoken Awards geopend, maar zelf nooit meegedaan met de competitie. Dit jaar is daar verandering ingekomen. Tickets voor de finale zijn hier verkrijgbaar.